Velkommen

Velkommen til den officielle hjemmeside for Genseiryu i Europa med hovedkvarteret placeret i Danmark. Dansk Genseiryu Karate-do Forbund forkortet Genseiryu DK er en underafdeling af vores internationale hovedforbund: Genseiryu Karate-do International Federation, der har hovedkvarter i Tokyo, Japan. Genseiryu DK blev stiftet d. 19. januar 2002 af Peter Lee, og er den første og eneste officielle Genseiryu organisation i Europa herunder Danmark!

Chefinstruktør

Peter Lee er chefinstruktør i Danmark og resten af Europa. Under sit første træningsophold på seks måneder i Japan i 1997 blev Peter Lee d. 18. februar officielt udnævnt til chefinstruktør for Danmark. Efter yderligere fem år blev Peter Lee d. 19. januar 2002 udnævnt til chefinstruktør og officiel repræsentant for Genseiryu i Europa med hovedkvarteret placeret i Danmark. Peter Lee har som den eneste i Europa nogensinde bestået den sjældne graduering til sort bælte, 7. dan. Peter Lee er stadig den eneste europæer der nogensinde har opnået denne grad i Genseiryu, og han er således den højest graduerede i Danmark såvel som resten af Europa.

Ophavsret ©

Alle former for tekster, billeder, logo'er osv. her på hjemmesiden er beskyttet af Lov om Ophavsret, hvilket betyder at der under ingen omstændigheder må kopieres eller gengives noget herfra på andre og lignende medier uden særlig skriftlig tilladelse! Mindre citater kan dog uden tilladelse benyttes på følgende betingelser:

Citaterne skal være akkurate og præcise!
Den originale kilde skal tydeligt fremgå af citatet med utvetydig henvisning!
Citatet skal indeholde link til www.genseiryu.dk!

Anmodning om enhver anden form for brug af materiale og tekster herfra er kun muligt efter indhentelse af specifik skriftligt tilladelse!